SERP Hacker support forum - serposcope

Support forum for open-source softwares built by serphacker.com : serposcope the rank checker.

You are not logged in.

#1 2016-11-04 09:34:17

Happypants
Member
Registered: 2016-11-04
Posts: 2

Search Volume

Hey,

first of all: very nice tool!

Would it be possible to show the search volume for the keywords?
If it's not possible to fetch them, adding a custom field to manually add it or add it during import would be great!

Thanks in advance!

Offline

#2 2016-11-30 13:52:30

serphacker
Administrator
Registered: 2014-06-13
Posts: 419

Re: Search Volume

hello,

it is on the TODO, you will be able to add metadata to keyword, but not in a near future, probably for v3 : mid/late 2017

Offline

#3 2017-01-25 08:15:09

TheGypsy
Member
Registered: 2017-01-20
Posts: 7

Re: Search Volume

+1 on this feature request.

Offline

#4 2017-02-08 20:51:33

joshmccormack
Member
Registered: 2017-02-08
Posts: 2

Re: Search Volume

Fantastic!

Offline

#5 2018-11-22 11:37:29

SymeR
Member
Registered: 2018-03-16
Posts: 8

Re: Search Volume

Hello,
Do you know if this option will eventually see the light of day ?

Offline

#6 2018-11-30 08:51:05

odiackers
Member
Registered: 2018-11-30
Posts: 1

Re: Search Volume

This would be fantastic.

I think it's the only variable that's missing.
So the value of the ranking is more real.

Offline

#7 2020-09-14 13:19:24

liwern
Member
Registered: 2020-09-14
Posts: 1

Re: Search Volume

Is this still in the pipeline.
Been years since it's been updated.
Volume is one of the most important metrics it's meaningless without it.
Is it that hard to just add a blank datafield for us to input the search volumes manually?

Offline

Board footer